Глютен є білком в зернових, таких як пшениця, ячмінь і жито. Людина з непереносимістю або чутливістю до глютену може відчувати біль в животі і здуття після […]
Алергія на сульфаніламіди, також відомі як сульфаніламідні препарати, досить поширена в наш час. Препарати сульфаніламіди стали першим успішним лікуванням бактеріальних інфекцій в 1930-х роках. Вони до […]
Фруктоза – це цукор, який міститься в продуктах рослинного походження, а саме у фруктах, овочах і меді. Якщо людина не здатна перетравити або засвоїти фруктозу, у […]
Мікробом плода може допомогти сформувати імунну систему, кишечник і мозок в процесі їх розвитку. Нові дані підтверджують, що вплив бактерій починається ще до нашого народження. Австралійські […]
Астма – це хронічне захворювання, яке вражає дихальні шляхи. Характерними ознаками астми є свистяче і утруднене дихання. Деякі тригери включають вплив алергену, вірусів, фізичних вправ, емоційного […]
Алергени не знають кордонів, і симптоми алергії не зникають з травневими зливами. Хоча до кінця червня пилок дерев зникає, виникають інші поширені тригери алергії. Літо – […]
Люди, які приймають гормональні препарати, можуть з більшою ймовірністю заразитися вірусом COVID-19 і мати тяжкий перебіг захворювання. Препарати, які призначають для лікування астми часто містять гормони. […]
Чиповая молекулярна алергодіагностика або компонентна діагностика алергії тест ALEX-2 (АЛЕКС-2) – це метод дослідження, який допомагає визначити наявність алергії на молекулярному рівні одномоментно до 117 екстрактів […]
Людина з різними формами непереносимості вівсянки може відчувати різні симптоми після її вживання. Однак, деякі люди мають непереносимість глютену, який міститься у вівсянці, а приблизно у […]